Sony Pictures gaat een aquaverse pretpark met Columbia Pictures-thema in Thailand opzetten

~REGIO NIEUWS~

BANG SARAY:-  Sony pictures is van plan een thema-waterpark in Thailand te openen. Het bedrijf heeft in Amerika al meerdere keren hun tenen ondergedompeld in de pretparkindustrie, maar heeft nu hun eerste duik in Thailand aangekondigd met Aquaverse van Columbia Pictures.

Het zou in de kustplaats Bangsaray in oost Thailand moeten komen en zal naar verwachting in oktober 2021 beginnen te openen. Deze rollende opening zou ergens in 2022 moeten uitmonden in een volledige opening.

Het park zal naar verwachting een mix zijn van nieuwe attracties en geheel nieuwe ervaringen, waaronder themarestaurants en winkels.  Bangsaray, gelegen op ongeveer 90 minuten van Bangkok, was de thuisbasis van een ander waterpark dat eigendom was van ontwikkelaar Amazon Falls Co.Ltd., dat zal nu worden vernieuwd als thema-waterpark Aquaverse.

Aquaverse zal worden opgesplitst in acht unieke themagebieden, elk met als thema een populair Sony-eigendom.  De meest opwindende attracties van het park bevinden zich in het Men in Black Thrill Rides-gebied, waarvan het kroonjuweel een 12 meter hoge vrije val-rit zal zijn.  Je kunt ook op de enige volledig gesloten waterkoepel ter wereld rijden in de Ghostbusters Supernatural Experience.  Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en relaxte omgeving, ga dan naar de lazy river bij Cloudy With a Chance of Meatballs Swallow Falls River Adventure.

Het hele gezin kan zich ook vermaken in de andere delen van het park.  De Bad Boys Raceway met Miami-thema, een gebied met supersnelle kartbanen, en de Kid-Friendly Zone van Hotel Transylvania, aangeprezen als de grootste waterattractie van het park met honderden functies.  Je kunt ook de sensatie ervaren van een verraderlijke videogame in het Jumanji Jungle Adventure, waar waterglijbanen met jungle-thema wachten.  Het Surf’s Up in Surfer’s Paradise-gebied heeft een spannende Flowrider, terwijl de aankomende Vivo wordt vertegenwoordigd in de Vivo Wave Pool.

Aquaverse van Columbia Pictures in Bangsaray begint ergens in oktober 2021 met soft opening, met een volledige opening naar verwachting in 2022. Nu de toeristenindustrie in Thailand aan zijn vaccinatiecyclus begint, wordt de kans dat deze datums worden gehaald, steeds groter.  Het enige waar uw Nieuwsbeer Olleke Bolleke op hoopt is dat het water in het Ghostbusters-gebied een gifgroene kleur heeft.

Sony Pictures Entertainment werkt samen met Amazon Falls in Thailand om een ​​pretpark op te zetten op basis van producties uit de Columbia Pictures-studio in het Zuidoost-Aziatische land, zeiden de bedrijven dinsdag.

Het 14 hectare grote thema- en waterpark van Columbia Pictures, Aquaverse, is vanaf oktober open voor publiek en biedt attracties en attracties op basis van de populaire films van de studio, waaronder Ghostbusters, Jumanji, Bad Boys, Men in Black en Hotel Transylvania.

Pretparken heropenen geleidelijk over de hele wereld naarmate de vaccinaties tegen Covid-19 in een stroomversnelling komen.  De twee themaparken van Walt Disney in Californië zullen later in april heropenen voor een beperkt aantal gasten, meer dan een jaar nadat ze door de Covid19 pandemie gesloten waren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Variety.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!