Snelweg politie van afdeling Pattaya redt hond van de snelweg

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De foto’s van de snelwegpolitie die op sociale netwerken werden gepubliceerd, hebben de afgelopen dagen veel lof ontvangen van dierenliefhebbers.  

Een paar dagen geleden, tijdens een patrouille, ontdekte de snelwegpolitie een grote hond, aan de kant van de weg op Highway 7 tussen Pattaya en Map Ta Phut, die waarschijnlijk door de eigenaar was achtergelaten.  

Met hun actie lieten de agenten van de Highway Police hun hart zien en redden ze het leven van de trouwe viervoeter.  Volgens de ambtenaren was het volwassen dier volledig uitgedroogd en machteloos, waardoor ze vermoeden dat het al een aantal dagen aan de rand van de snelweg had gewacht.  

Ze voorzagen de hond ter plekke van water en brachten hem naar het asiel. Het team benadrukte dat het hun plicht is om burgers te beschermen.  Maar de redding van de hond was een duidelijke  “affaire van het hart”, aldus de betrokken dierenredders.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!