Slingerende auto ramt op de Beach Road van Jomtien een studenten busje waarbij 12 gewonden vallen

PATTAYA/JOMTIEN:- Een slingerende auto verliet zijn rijbaan en kwam in botsing met een busje dat een groep studenten op studiereis vervoerde. Bij dit ongeluk raakten twaalf mensen gewond. Thaise hulpdiensten verleenden onmiddellijke hulp en voerden een ademalcoholtest bij de veroorzaker uit.

De politie vergezeld van een reddingsteam van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation waren snel ter plaatse.

Op de plaats van het ongeval werd het studenten busje, een gemodificeerde Nissan Frontier pick-up met kenteken นข 3201 Pichit aangetroffen met aanzienlijke schade aan de rechtervoorzijde. Het voertuig vervoerde twaalf passagiers, onder wie overheidsfunctionarissen en vrijwilligers van de dorpsgezondheidszorg (VHV’s). Van de passagiers liepen negen verwondingen op, variërend van schaafwonden tot hoofdletsel als gevolg van de aanrijding.

Het andere betrokken voertuig was een Honda Civic met kenteken ชย 6675 Bangkok. De bestuurder, een 26-jarige man uit Singapore, verloor de controle over het stuur en raakte van de weg, wat resulteerde in een botsing met de tegenligger. Zijn auto raakte zwaar beschadigd en hij liep verwondingen op. De reddingswerkers verleenden eerste medische hulp voordat ze alle gewonden naar een nabijgelegen ziekenhuis brachten.

Khu. Ekachai, de 62-jarige chauffeur van de pick-up, zei dat hij de twaalf passagiers, allemaal uit de provincie Pichit, zou terugbrengen naar hun hotel in de omgeving van Jomtien na een studiereis in Pattaya, zo stond in het Thaise KhaoSod geschreven.

“De auto kwam met hoge snelheid aanrijden, verloor de controle en raakte ons hard. Ik geloof dat het de zegen is van Luang Por Ngern van Wat Bang Klan in Pichit die ons heeft gered.”

Politie luitenant Puttarak, die de zaak behandelt, inspecteerde de plaats van het ongeval en documenteerde deze als bewijsmateriaal. Hij is ook van plan videobeelden uit de omgeving te bekijken en het alcoholgehalte in het bloed van bestuurders te meten om de oorzaak van het ongeval eerlijk voor alle betrokkenen vast te stellen.

Olleke Bolleke in Jomtien 

Eén gedachte over “Slingerende auto ramt op de Beach Road van Jomtien een studenten busje waarbij 12 gewonden vallen”

  1. “De bestuurder, een 26-jarige man uit Singapore, verloor de controle over het stuur en raakte van de weg, wat resulteerde in een botsing met de tegenligger.”

    Jomtien Beach Road is eenrichtings-verkeer. Die ’tegenligger’ hoort daar niet te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!