Slagboomduiker komt in Pattaya om het leven in een poging om de aanstormende trein te verslaan

PATTAYA:- Gisteren is er in Pattaya een 25-jarige Thaise man ioverleden nadat hij op zondag 1 januari werd aangereden door een trein bij een spoorwegovergang in Pattaya. De politie van Pattaya en de hulpdiensten van Sawang Boriboon werden om 20:00 uur op de hoogte gebracht van een dodelijk ongeval op een spoorwegovergang bij de Thamma Samakkhi-tempel in de deelgemeente Nongprue.

Buurtbewoners en automobilisten vormden een cordon rond de plaats van het ongeval toen de autoriteiten arriveerden. In het gras naast het spoor vond de politie het overleden slachtoffer, de 25-jarige Khun Settawut Uttha, met ernstige verwondingen. Zijn gele Vespa-motorfiets was verpletterd door trein nr. 5101 op weg naar het Sattahip-district.

De medewerkers van Sawang Boriboon bedekte het lichaam van het slachtoffer en bracht hem over naar het Banglamung-ziekenhuis. De politie van Pattaya vroeg de 27-jarige Khun Thanthap Matanon, die getuige was van het dodelijke ongeval. Hij vertelde dat het slachtoffer onder de slagboom probeerde door te duiken Ondanks dat de trein al toeterde. Hij werd toen aangereden door de trein en landde op het gras bij de baan en stierf.

De machinist, de 43-jarige khu. Weerawat Worawong, vertelde tegen “Snelle Jelle”, onze razende reporter, dat het slachtoffer het 20e slachtoffer was in zijn 10-jarige carrière als machinist. Alle slachtoffers negeerde de barrière en probeerden de trein te verslaan, maar de trein reed meestal met een snelheid van 90 kilometer per uur, waardoor het moeilijk is om op tijd tot stilstand te komen. Khun Weerawat dringt er bij het publiek op aan om de spoorwegbarrières te respecteren en niet te proberen de trein te verslaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!