Sla deze waarschuwing van een digitale internet rechercheur niet in de wind!

PATTAYA:- Olleke Bolleke in Thailand wilt graag even van deze gelegenheid gebruik maken om niet alleen de leden van de Facebook Olleke Bolleke in Thailand te waarschuwen maar ook de lezers van mijn webblog om op de hoogte te zijn van enkele van de Facebook-berichten waarop u reageert, vooral nu de wereld tot stilstand is gekomen.

Met regelmaat verschijnen er onschuldige stukjes in uw messenger, Facebook en al wat dien meer zij met leuke informatieve vragen zoals:

  • Wat was de naam van je favoriete leraar?
  • Wie was je leraar in het eerste leerjaar?
  • Wie was je beste jeugdvriend? 
  • Wat was je eerste auto?
  • Enz. Enz!

Komen deze vragen u een beetje bekend voor?, dat zou eigelijk wel moeten, want het dezelfde vragen die u als beveiligingsvragen worden gesteld bij het opzetten van bankrekeningen en creditcardrekeningen.  

Wanneer u deze onschuldig lijkende vragen beantwoordt en ze plaatst, geeft u antwoorden op uw beveiligingsvragen die u mogelijk gebruikt zonder het te beseffen.  

De hackers van 2021 zetten alles op alles om u van uw zuurverdiende centjes afhandig de maken en dit soort lui komen op duistere internet plaatsen samen om elkaar de ontfutselde informatie door te spelen.

BLIJF ALERT, LAAT NOOIT HET ACHTERSTE VAN UW TONG ZIEN EN BLIJF VOORAL……VEILIG!

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand

2 gedachten aan “Sla deze waarschuwing van een digitale internet rechercheur niet in de wind!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!