Singapore en Thailand schaffen de testplicht af voor gevaccineerden.

SINGAPORE/BANGKOK:- Singapore en Thailand schaffen de testplicht af voor reizigers die volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Voor Singapore is deze verplichting vandaag komen te vervallen, en in Thailand gebeurt dat per aanstaande zondag (1 mei). Daardoor wordt het voor de meeste mensen een stuk makkelijker om naar die landen te reizen.

Eerder verviel al de quarantaineplicht voor volledig gevaccineerden.

Beide Aziatische landen hopen met de versoepeling meer toeristen te trekken en de economie een duwtje in de rug te geven. Ook is het goed nieuws voor de nationale luchtvaartmaatschappijen, Singapore Airlines en Thai Airways, die zo naar verwachting meer reizigers kunnen verwelkomen.

Singapore en Thailand beschouwen reizigers als volledig gevaccineerd als zij minimaal één dosis Janssen of twee doses van de overige vaccins, zoals Pfizer, ontvangen hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: luchtvaartnieuws.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!