Seminar onderzoekt de ontwikkeling van Thailand als hub voor cruisetoerisme in Azië

BANGKOK:- De Thaise Kamer van Koophandel en de Thai Cruises Business Association, het TCBA, hadden gisteren, dinsdag 31 mei,  een online seminar georganiseerd om Thailand te promoten als een cruisetoerisme-hub in Azië.

Het doel van het seminar was Thaise en buitenlandse experts in de cruise-industrie in staat te stellen hun mening te delen om ervoor te zorgen dat de haven van het land toeristen trekt en cruises ondersteunt voor minstens 10 tot 20 jaar, zei TCBA-president Wattana Choksuvanich.

Hij legde uit dat havens in Phuket in 2018 meer dan 200 cruisereizen ondersteunden, hoewel de provincie geen cruisehaven en passagiersterminal heeft die aan de norm voldoen.

Hij wees er ook op dat het bouwen van een cruisehaven in Pattaya het reizen in Bangkok zou vergemakkelijken, afgezien van een hogesnelheidstrein die drie luchthavens met elkaar verbindt.

Thailand staat op nummer 3 als cruisebestemming in Azië, dus samenwerking met cruisemaatschappijen bij de ontwikkeling van havens zou het land in staat stellen meer marktaandeel te verwerven en de inkomsten uit toerisme te vergroten, zei hij, en voegde eraan toe dat deze samenwerking ook in lijn is met de 20-jarige nationale strategie om het concurrentievermogen van het land te versterken.

Daarom zijn we van mening dat dit seminar gerelateerde agentschappen in staat zal stellen om Thailand in de toekomst te promoten als het cruisetoerisme van Azië in de toekomst, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!