Schoonmaakster valt in liftschacht van een hotel in Pattaya en loopt ernstige verwondingen op

PATTAYA:- Een 57-jarige schoonmaakster viel in een liftschacht van een hotel in Pattaya en liep daarbij ernstige verwondingen op. Kolonel Saijai Kamchulla, een inspecteur van het politiebureau van Pattaya, en de Sawang Boriboon reddingsdienst haastten zich naar het Aya Boutique Hotel aan de Soi Baywalk in Zuid-Pattaya nadat ze hadden vernomen dat een vrouw per ongeluk in een liftschacht was gevallen en daarbij ernstige verwondingen had opgelopen.

Het Aya Boutique is een hotel met zes verdiepingen. Het slachtoffer zat vast in een schacht op de tweede verdieping en schreeuwde om hulp. De reddingsdiensten moesten in de schacht afdalen om de vrouw van het dak van de cabine te redden en kregen haar er met moeite uit.

Het 57-jarige slachtoffer werd geïdentificeerd als mevrouw Daengtoi Makkhun, zij had haar hoofd ernstig bezeerd en had schaafwonden over haar hele lichaam. 

Het slachtoffer leed aan zwaar bloedverlies, dus werd ze met spoed naar het Bangkok Hospital Pattaya gebracht voor een spoedbehandeling.

‘Nui’, de baas van Daengtoi, verklaarde dat de vrouw al tien jaar bij het hotel werkt en het hotel goed kende. Op het moment van het ongeval was ze op de vierde verdieping aan het schoonmaken met een andere collega en probeerde ze naar de eerste verdieping te komen via een personeelslift die handmatige deuren had, geen automatische deuren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: นิวส์ 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!