Schoonheidsopleiding in Pattaya biedt gratis knipbeurten aan

~MET DE HANDEN IN HET HAAR ZITTEN~
(Geen oplossing meer weten)

PATTAYA:- Inwoners en expats van Pattaya krijgen een gratis knipbeurt aangeboden vanwege de moeilijke economische tijden

Jutamas Beauty School geeft twee keer per week gratis ‘kapsels’ weg om studenten te helpen het vak te leren en de lokale bevolking van Pattaya wat geld te besparen.

Zowel Thai als expats twijfelden met geen haar op hun hoofd om het aanbod aan te nemen, op de Grand Hall Market op 5 februari, waar knipbeurten zowel door instructeurs als studenten werden gegeven.

Jutamas-docenten zeiden dat de beroepsstudenten praktijkervaring nodig hebben en dat de school de inwoners van Pattaya wilde helpen in deze moeilijke economische tijden. Een knipbeurt is niet zo duur, maar zelfs een paar honderd baht besparen kan veel betekenen voor mensen zonder baan, zeiden ze.

De gratis knipbeurten worden aangeboden op de markt tegenover de Mitayon-showroom op dinsdag en vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya Mail

Eén gedachte over “Schoonheidsopleiding in Pattaya biedt gratis knipbeurten aan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!