Schooljongen bij exploderende computer tijdens schoolles in Centraal-Thailand om het leven gekomen

NONTHABURI:- Een mysterieuze explosie tijdens een computerklas op een school in de provincie Nonthaburi heeft  gistermiddag een negendeklasser gedood. De schooljongen liep een ernstige hoofdwond op en stierf toen reddingswerkers hem de eerste hulp verleenden. 

Het incident vond plaats in de Wat Lat Pladook School in de wijk Bang Bua Thong in Nonthaburi tijdens de middagles. Getuigen zeiden dat de explosie plaatsvond toen de jongen zijn computer in de klas aanzette. Er werden beschadigingen gevonden op het toetsenbord van de computer die de jongen gebruikte. Aanvankelijk werd vermoed dat de explosie door de computer zou zijn veroorzaakt

Volgens een schoolbron was de computer in kwestie een van de 10 machines die maandag (12 september) nieuw zijn aangeschaft en voor het eerst in gebruik zijn genomen. kolonel Prut Chamroonsart, hoofdinspecteur van het politiebureau van het district Bang Bua Thong, verklaarde dat de explosie werd veroorzaakt door “een object op de computertafel”, dat hij niet kon identificeren. Een zoektocht in de computerruimte vond geen explosief voorwerp of vuurwapen, voegde hij eraan toe. 

Er is nader onderzoek van het Centraal Instituut voor Forensische Wetenschappen nodig om de juiste doodsoorzaak te bevestigen, aldus de politiefunctionaris

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!