Politie hijst zich in superheldenoutfits om voldoende veiligheid tijdens een fruitbeurs in het noorden van Thailand te bieden

UTTARADIT:- Creatieve agenten van het politiebureau in het hoofddistrict Uttaradit hebben zich in superheldenkostuums gehesen om de veiligheid van de bezoekers op een populaire jaarlijkse fruitbeurs in deze noordelijke provincie te waarborgen.

De langsat, longkong, OTOP-beurs wordt tot volgende volgend week donderdag op het terrein voor het Phraya Pichai- beeld gehouden.

Verscheidene politieagenten waren gekleed in Spiderman-, Hulk-, Venom- en Captain America-kostuums, tot grote opwinding van kinderen en tot vermaak van volwassenen die de fruitbeurs bezochten. 

De “superhelden” werden gezien terwijl ze kinderen en ouderen hielpen bij het oversteken naar de kermis en de Veiligheidssituatie nauwlettend in de gaten hielden.

Omdat er op de beurs ook concerten zijn, vreest de politie dat tieners in gevechten zouden raken, dus vond het station het nodig om een ​​mobiele detentiebus naar het toneel te sturen om de concertgangers te waarschuwen zich te gedragen, zo vertelde politie kolonel Somkasem Jarak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!