Sadistische echtgenoot in Buriram bekent dat hij zijn vrouw heeft laten stikken na seks

BURIRAM:- Een sadistische echtgenoot is in het het district Phutthaisong van de provincie Buriram gearresteerd nadat zijn vrouw dood in hun huis werd aangetroffen, de vrouw was naakt en had bijtwonden op haar gezicht. Haar echtgenoot heeft naar verluidt toegegeven dat hij haar heeft verstikt.

De 52-jarige khun Nitiphot Klomthaisong, “alias Dao” werd gearresteerd toen hij naar het huis van een familielid in het district Huai Thalaeng in de provincie Nakhon Ratcasima probeerde te vluchten, hij is inmiddelsteruggebracht naar de provincie Buriram

Zijn 55-jarige echtgenote khun Kamala Kongthaisong, werd afgelopen zondag dood aangetroffen in haar huis in tambon Phutthaisong.  Ze was naakt met bijtwonden op haar gezicht en lichaam.

De politie ging ervan uit dat ze ongeveer twee dagen omgebracht was, dit op basis van de toestand van het lichaam.

Een arts in het ziekenhuis van Phutthaisong die het lichaam onderzocht, vond zwarte vlekken rond haar ogen en meerdere bijtwonden rond haar mond, linkerwang, ogen en delen van haar lichaam. 

Het slachtoffer woonde ongeveer 10 jaar in het huis met de khun Nitiphot.  Toen de politie arriveerde, was er geen spoor van de man.  Ook zijn saleng was verdwenen

 De 70-jarige stiefmoeder van de dode vrouw, khun Dokmai Kaewthaisong, vertelde de politie dat de khun Nitiphot Kamala vaak had aangevallen, en een keer warm water over haar had gegoten, waardoor ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Ze had Kamala verschillende keren gezegd haar relatie met de man te beëindigen, maar haar stiefdochter was eigenwijs en moet dat nu met haar leven bekopen.

De recherche was het erover eens dat de khun Nitiphot hun hoofdverdachte was in de moord.  Ze onderzochten bewakingscamera-opnamen en volgden zijn ontsnappingsroute.  Hij werd later gearresteerd en zou hebben toegegeven dat hij Kamala had vermoord.

Gisteren escorteerden ongeveer 30 politieagenten khun Nithiphot naar de plaats delict, waar een woedende menigte zich had verzameld, voor een reconstructie van het misdrijf.

De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor.  Er kwamen geen familieleden opdagen om hem te bezoeken of om borgtocht te betalen.  Hij zou vandaag voor de rechtbank van Buriram moeten verschijnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidoost-Thailand 
Bron: naewna.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!