Russische man in Hua Hin gearresteerd met een flinke voorraad drugs in zijn bezit 

HUA HIN:- Een Russische man is gisteren in zijn kamer gearresteerd en zijn illegale drugs zijn in beslag genomen. De arrestatie volgde op de inbeslagname van een pakket met 840 gram mephedrone op 24 juni, zo verklaarde de secretaris-generaal van de Raad voor toezicht op verdovende middelen, afgekort het ONCB), luitenant-generaal Panurat Lakboon, zaterdag. De naam van de verdachte is niet bekendgemaakt.

Douanebeambten ontdekten dat het vermoedelijke pakket dat vanuit Polen was verzonden, capsules bevatte gevuld met lichtbruin poeder. De stof werd voor laboratoriumonderzoek naar de ONCB gestuurd, waaruit bleek dat het om mephedrone ging, een geneesmiddel van categorie 1. Mephedrone stimuleert de zenuwen en heeft psychedelische effecten zoals methyleendioxymethamfetamine (MDMA), beter bekend als ecstasy. Vreemd genoeg wordt het ook wel miauw miauw genoemd.

Een uitgebreid onderzoek leidde tot de arrestatie van de Russische man toen hij het pakket vrijdag kwam ophalen.

De politie doorzocht zijn kamer in Tambon Thab Tai en vond vele soorten drugs in kleine hoeveelheden. Onder hen waren 14 gram methamfetamine, 290 gram MDMA, 149 xtc-pillen, 67 lyserginezuurdiethylamide (LSD)-zegels, 506 gram cocaïne, 609 gram ketamine en 300 gram mefedron.

De politie zei dat de verdachte verantwoordelijk was voor het verzamelen van pakketten met illegale drugs die vanuit het buitenland waren verzonden. Ze werden in zijn kamer opgeslagen voordat ze op bevel van het vermeende meesterbrein op andere locaties werden afgeleverd.

De verdachte beweerde dat hij betalingen in digitale valuta ontving.

Luitenant-generaal Panurat zei dat nieuwe soorten drugs Thailand zijn binnengesmokkeld via pakketten uit de Verenigde Staten en Europese landen. Snoepjes vermengd met drugs en ‘happy water’, een illegale drugscocktail, werden voor het eerst het land binnengesmokkeld in 2021 en werden aanvankelijk gevonden in Bangkok en Chonburi voegde hij eraan toe.

Olleke Bollele in Hua Hin

Eén gedachte over “Russische man in Hua Hin gearresteerd met een flinke voorraad drugs in zijn bezit ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!