Russell Crowe mist de “geweldige” Thaise restaurants en de “gezellige” straatmarkten

AUSTRALIË:- Hollywood-superster Russell Crowe ging deze week Twitter op om te bevestigen dat hij de “geweldige” restaurants van Thailand mist, waaronder een “geweldig” hamburgerrestaurant in Silom.

Zijn Twitter-bericht luidde:
 “#Thailand #Bangkok Zoveel geweldige restaurants, straatmarkten en zelfs eetstalletjes in de winkelcentra kunnen briljante verse opties hebben.  Ik vond deze verrassing op een dag tijdens een #lostinbangkok-expeditie.  Het heet Fats & Angry!!  Geweldige humor, geweldige hamburgers.  ‘met liefde gemaakt’, door de chef-kok.”

De Australische acteur was onlangs in Thailand geweest om een ​​buddyfilm met Zac Efron op te nemen, genaamd “The Greatest Beer Run Ever”.  Hij moest 14 dagen in quarantaine in Phuket voordat hij in Bangkok aankwam.

Hij heeft foto’s op Twitter geplaatst en vertelde hoe onder de indruk hij was van veel dingen in Bangkok, waaronder het Jay Fai-restaurant met een Michelin-ster en de straatkraampjes.  Het doolhof van elektriciteit en kabeldraden van de hoofdstad kreeg zelfs een vermelding.

De Thaise regering bedankte hem voor het promoten van het land door effectief de rol van Thailand’s toerismeambassadeur te spelen, en beloofde gevolg te geven aan een paar van zijn suggesties om de hoofdstad te verbeteren.

Voordat Crowe Thailand verliet, plaatste Crowe een afscheidsbericht met de tekst: “Tot ziens Bangkok. Blijf gelukkig en druk en mooi.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter
Content: Olleke Bolleke in BANGKOK
Bron: Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!