Roet uitstotende autos komen het nationaal park Khao Yai in Noordoost Thailand niet meer in

NAKHON RATCHASIMA:- Met onmiddellijke ingang zullen alle voertuigen die Khao Yai National Park in de noordoostelijke provincie Nakhon Ratchasima binnenkomen, worden onderworpen aan emissietests. 

Met de emissiebeperking wil het ministerie van Nationale Parken, Natuur en Plantenbescherming de milieukwaliteit en het leven van dieren in het nationale park verbeteren. Samen met de afdeling Pollution Control (PCD) voerde het ministerie, met de steun van het National Institute of Metrology, testcontroles uit van uitlaat- en geluidsemissies van overheidsvoertuigen die het park binnenkwamen tussen 6 juli en 8 juli 2022. 

Volgens Attapol Charoensa, directeur-generaal van de PCD, zal het beheersen van uitlaatgassen en geluidsemissies van voertuigen die het park binnenkomen, het ecosysteem in het park verbeteren. 

Het Khao Yai park is het dichtstbijzijnde nationale park bij Bangkok. Jaarlijks bezoeken meer dan 130.000 mensen het park. Het is de thuisbasis van vele soorten dieren in het wild, waaronder olifanten, herten, neushoornvogels, stekelvarkens en vele anderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!