Roekeloze motorrijders zorgen dat de zebrapaden in Pattaya gevarenzones zijn

PATTAYA:- De Rom Pho-markt aan Jomtien 2nd Road kampt momenteel met een verschrikkelijke toename van roekeloos motorgedrag. Bewoners en bezoekers aan de markt bevinden zich in een constante staat van angst doordat motorrijders stoutmoedig oversteekplaatsen voor voetgangers naderen, waardoor een gevaarlijke situatie ontstaat die kenmerkend is voor de chaotische sfeer van het bruisende uitgaansgebied.

Motoren negeren consequent de verkeersregels en daveren met hoge snel de zebrapaden over, met een behoorlijke portie minachting voor de voetgangers.

De situatie wordt verergerd door de nabijheid van een u-turn  nabij het zebrapad, waardoor motorrijders hun nabijheid kunnen uitbuiten met flagrante minachting voor voetgangers.

Deze aanhoudende dreiging baart zorgen onder de bewoners langs Jomtien 2nd Road, waardoor de zorgen over mogelijke ongelukken escaleren. De veiligheid van degenen die de Rom Pho-markt, die zich uitstrekt tot Thepprasit Road, doorkruisen, staat nu op het spel, waardoor de roep aan de autoriteiten om de situatie onmiddellijk aan te pakken toeneemt.

Uitgeput door deze dagelijkse beproeving twijfelen lokale bewoners en toeristen aan de doeltreffendheid van de bestaande verkeersmaatregelen, en aan dringende onmiddellijke actie om het escalerende gevaar te beperken. 

Het zebrapad, oorspronkelijk ontworpen voor de veiligheid van voetgangers, is veranderd in een gevaarlijke zone omdat motorfietsen de grenzen tussen voertuig- en voetgangersruimten vervagen. 

Dringende aanpak is absoluut noodzakelijk om de orde te herstellen en de veiligheid van alle individuen in dit bruisende deel van Pattaya te garanderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

3 gedachten aan “Roekeloze motorrijders zorgen dat de zebrapaden in Pattaya gevarenzones zijn”

 1. Gelijk ook de pas aangepaste Beach road, Pattaya Klang.
  Om de 65 of 100 meters afgelopen maand vele giga grote zebra,s aangelegd.
  Incluis tientallen 4 meters grote 40 km,s max plakkaten.
  Aangevuld met evengrote vele plakkaten “voetgangers oversteek”!
  Dit alles lijkt juist gelijk een rode lap op de snelheid bezetenen te hebben.
  Alhier snelheden flink boven de 100 HONDERD km,s geen uitzondering.
  Alle wetten en wegmarkeringen 100% zinloos zonder effectieve handhaving!

  1. Men heeft geen respect voor overstekende voetgangers op een zebrapad.En de politie handhaving is 3 keer niks. lowy udonthani voor de central plaza is het iets beter daar helpt de securyty je bij het oversteken bij de zebra voor de centralplaza shop lowy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!