Rijke man moet nog even wachten op zijn peperdure jacht

~VAN DE RADAR BLIJVEN~
(Niet bekend worden, uit zicht blijven

PHUKET:- De poging om een luxe jacht van Phuket naar Surat Thani te brengen is gisteravond jammerlijk gestrand. Sterker nog, de boot kwam niet eens van het eiland Phuket af. Het luxe hebbedingetje zou uiteindelijk deze week nog zijn nieuwe (naar ik aanneem) rijke eigenaar (en nee…het gaat niet om Anthony of was het toch Jeroen ?) gaan ontmoeten, opdat het onder een voetgangersbrug bleef steken.

Een verkeersagent van Thalang die gisteravond dienst had, vertelde tegen de reporter van The Phuket News dat de vrachtwagenchauffeur problemen had met in totaal vier voetgangersbruggen op Thepkrasattri Road.

De verkeersagent , die niet bij naam wilde worden, kreeg rond 20.00 uur zijn eerste telefoontje van de vrachtwagenchauffeur met het verzoek om hulp.

Het jacht, een Prestige 500 50 voet lang, kwam niet onder de loopbrug door bij Baan Tha Reua School aan Thepkrasattri Road.

De verkeerspolitie moest er aan te pas komen opdat er geen auto’s of motorfietsen het jacht probeerde te passeren terwijl het probleem werd opgelost.

“De chauffeur zei dat de radar op de boot beschadigd was toen hij onder de brug probeerde te komen”, zei de officier.

Phuket News bevestigde later dat de boot werd teruggebracht naar de werf.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Aekkapop Thongtub
Content: Olleke Bolleke in
Bron: The Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!