Reparatiewerkzaamheden aan de zwaar beschadigde Beach Road van Jomtien gestart

JOMTIEN:- Gisteren publiceerde uw nieuwsbeer de impact van de enorme zomerstorm die de Pattaya teisteren en een één spoor van vernielingen achterliet. Overal in de stad waren overstromingen te zien, waarbij huisraad en auto door de stad dreven.

Volgens de Thai Meteorological Department (TMD) worden meerdere dagen met stortregens en het potentieel van plotselinge overstromingen voorspeld.

De Jomtien Second Road van de ingang van de Soi Boon Kanjanaram-tempel naar Chaiyapruek Road, die ongeveer 1,2 kilometer lang is, stond compleet onder water.

Op het einde, zo u wilt het begin op de kruising van Chaiyapruek Road en de Jomtien Beach Road voor het Grand Jomtien Hotel was een hele rijstrook naast het strand door het regenwater weggespoeld, een gat was vijf meter diep was te zien 

De overvloedige watermassa trok verschillende kokos- en palmbomen de zee in, evenals een verkeerslicht in de buurt, terwijl water het strand wegspoelde.

Kolonel Arus Sapanon van de verkeerspolitie Pattaya vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat een deel van de weg geblokkeerd is dat beschadigd is.  Het verkeer kan beter even dit gebied vermijden totdat het volledig gerepareerd is.

Gistermiddag laat in de middag was men begonnen met het herstel van de zwaar beschadigde weg en het strand, maar de komende dagen wordt er meer regen voorspeld, dus of het véél soelaas zal bieden, moeten wij bezien.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!