REISUPDATE | De corona-regels en pcr test voor Thailand leggen wij aan U uit!

THAILAND:- De kleurcode van het reisadvies voor Thailand is voor het grootste deel oranje en rood. Het land is door het coronavirus tot 19 november 2021 een zeerhoogrisicogebied. Vanaf 19 november 2021 is Thailand een hoogrisicogebied. Reis alleen naar Thailand als dat noodzakelijk is. Tot 19 november 2021 moet u zich als u vanuit Thailand naar Nederland reist voor vertrek laten testen (ook als u gevaccineerd bent) en moet u ook een quarantaineverklaring bij u hebben. Bij thuiskomst moet u verplicht 10 dagen in (thuis)quarantaine (u hoeft niet in quarantaine als u volledig gevaccineerd bent). Vanaf 19 november 2021 moet u als u vanuit Thailand naar Nederland reist een coronabewijs laten zien. 

Meer informatie over de in Thailand en Nederland geldende (reis)maatregelen vindt u terug op de website van Ollekebolleke.info

De kleurcode van het reisadvies voor Thailand is voor het grootste deel oranje en rood. Het land is door het coronavirus tot 19 november 2021 een zeerhoogrisicogebied. Vanaf 19 november 2021 is Thailand een hoogrisicogebied. Reis alleen naar Thailand als dat noodzakelijk is. Tot 19 november 2021 moet u zich als u vanuit Thailand naar Nederland reist voor vertrek laten testen (ook als u gevaccineerd bent) en moet u ook een quarantaineverklaring bij u hebben. Bij thuiskomst moet u verplicht 10 dagen in (thuis)quarantaine (u hoeft niet in quarantaine als u volledig gevaccineerd bent). Vanaf 19 november 2021 moet u als u vanuit Thailand naar Nederland reist een coronabewijs laten zien. Meer informatie over de in Thailand en Nederland geldende (reis)maatregelen vindt u in de rubriek ‘Coronavirus’.

Het Koninkrijk Thailand is een koninkrijk dat zich bevindt in Zuidoost-Azië. Tot 1939 was de naam van het land Siam, en de Thaise naam van het land is Prathet Thai. Vrij vertaald zou dit vrij land betekenen. Thailand grenst aan Laos, Cambodja, Myanmar, Maleisië, de Andamanse Zee en de Golf van Thailand, welke een onderdeel is van de Zuid-Chinese Zee.

Het land heeft een oppervlakte van 513.120 vierkante kilometer en heeft bijna 69 miljoen inwoners. Ruim 10 miljoen van deze inwoners woont in de hoofdstad, Bangkok. Dit is ook de grootste stad van Thailand. Andere grote steden zijn Pattani, Chiang Mai, Hat Yai en Udon Thani.

Moet u naar Thailand toe, bijvoorbeeld voor uw werk? Dan is het aan te raden eerst dit artikel door te lezen, zodat u op de hoogte bent van het huidige reisadvies voor Thailand. 

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!