Regen, regen en nog eens regen in Thailand 

THAILAND:-Vandaag zullen in het grootste deel van het land hevige regenbuien aanhouden, waarbij in Bangkok en omgeving wordt voorspeld dat er 80% kans op regen is.

De lagere noordelijke regio, de hogere centrale regio en de noordoostelijke regio zullen waarschijnlijk te maken krijgen met zware stormen, terwijl de zuidwestelijke moesson die de Andaman Zee, de centrale regio, de oostelijke regio, de zuidelijke regio en de Golf van Thailand bedekt, veel regen in de rest van het land zal brengen.

De bewoners  in deze gebieden wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met de te verwachte zware regenval, die kan leiden tot plotselinge overstromingen en plotselinge zandverschuivingen, vooral in uitlopers in de buurt van stromend water en laaggelegen gebieden.

De sterke winden zullen de Andaman Zee en de Golf van Thailand in beroering brengen, waarbij de bovenste Andaman golfhoogtes van 2-3 meter en hoger zullen laten zien, zeker in gebieden met onweersbuien. 

Het onderste deel van de Andamanse Zee en de bovenste Golf van Thailand zullen iets rustiger zijn met een golfhoogte van ongeveer 2 meter. 

De kapiteins van kleine boten worden geadviseerd tijdens dit weertype aan wal te blijven.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!