Rangers in Chiang Rai doden tijdens een vuurgevecht twee drugssmokkelaars en namen 195 kilo ‘ice’ in beslag

CHIANG RAI:- In het Doi Charakhae-gebied van Chiang Rai voltrok zich gisteren een vuurgevecht tussen 15 drugssmokkelaars en rangers, waarbij 2 drugssmokkelaars in de kogelringen omkwamen en de rangers 195 kilo ‘ice’ in beslag namen.

De straatwaarde van de in beslag genomen drugs werd geschat op 15 miljoen baht.

De rangers hoorden dat er een grote hoeveelheid drugs werd vervoerd en gingen op patrouille, ze troffen 15 mannen met tassen aan.  Toen de rangers zich lieten zien, begonnen de gelijk mannen te schieten. Het vuurgevecht eindigde na 10 minuten, en rangers vonden twee mensen van de andere kant dood.

De commandant van de Pha Muang Force-commandant Maj-generaal Narit Thavornwong gaf functionarissen opdracht om het incident te onderzoeken en functionarissen denken dat de gevonden lijken die van Wa-etnische mensen waren.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!