Radeloze Thaise vrouw springt in Bangkok de dood in na ontslag van haar baas omdat ze het Covid19 virus had opgelopen

~DIT GAAT JE DOOR MERG EN BEEN~
(Dit is hartverscheurend)

BANGKOK:- Eergisteren is een Thaise vrouw vanaf het Phra Khanong BTS-station in het centrum van Bangkok haar dood tegemoet gesprongen omdat ze naar verluidt haar baan had verloren nadat ze Covid-19 had opgelopen.

De agenten van het politiebureau van Klong Tan en reddingswerkers probeerden de vrouw, die ernstig hoofdletsel had opgelopen, te reanimeren voordat ze haar naar het ziekenhuis werd gebracht, onderweg bezweek ze echter.

Het slachtoffer werd later geïdentificeerd als dat van Khun. Nongnuch (achternaam niet vermeld) op 38-jarige leeftijd.

 De politie vond naar verluidt ook twee aantekeningen op het lichaam van de vrouw.  De eerste die aan haar ouders was gericht, zei: “Ik weet niet wat ik anders moet doen.  Sinds ik het Covid virus  heb opgelopen, ben ik mijn baan kwijtgeraakt.  

“VERGEEF ME ALSJEBLIEFT, MAMA EN PAPA”

Het andere briefje gericht aan een politieagent die het slachtoffer Phi Muad luidde: “Mijn toekomst is nu geruïneerd.  Kom alsjeblieft mijn lichaam ophalen.  Ik geef me over aan het lot.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!