De politie van Nongprue valt zwembadvilla in Pattaya binnen en betrapt daar zestien vermeende gokkers die de Covid19 maatregelen overtraden

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De politie van de deelgemeente Nongprue deed gisteren een inval in een zgn. zwembadvilla en betrapte daar zestien vermeende gokkers die kaartspellen speelden voor naar verluidt honderdduizenden baht aan weddenschappen.

De inval vond gisteren omstreeks 17.00 uur plaats en werd geleid door de politie van Nongprue, waaronder de hoofdinspecteur van onderzoek en een team van rechercheurs onder leiding van luitenant-kolonel Ekarin Sikhakul.

De inval volgde op een tip van buren in het gebied die bij de politie meldden dat ze constant mensen zagen bijde  betreffende villa zagen in en uitlopen waardoor de buren zich zorgen maakten over de mogelijke verspreiding van Covid-19 in hun omgeving.

Bij aankomst ontdekte de politie van Nongprue 13 vrouwen en drie mannen die zich in het centrale deel van de villa schuldig maakte aan illegaal kaarten. Er werd ook een onbekend geldbedrag gevonden, dat door de politie als aanzienlijk wordt bestempeld.

De zestien vermeende gokkers die in de villa werden aangetroffen werden niet bij naam genoemd maar zouden naar verluidt hebben toegegeven gegokt te hebben gegokt voor bedragen die opliepen tot enkele honderdduizenden Thaise baht.  De politie van Nongprue verklaarde ook dat de groep naar verluidt de Covid19 voorzorgsmaatregelen niet volgde door geen mondkapjes te dragen of sociale afstand te betrachten, samen met andere Covid-19-beperkingsschendingen.

Alle zestien personen werden gearresteerd en naar een plaatselijk politiebureau gestuurd voor verdere verwerking voor zowel schendingen van de Thaise kansspelwetten als de regels van de wet op overdraagbare ziekten en het nooddecreet.  De laatste wet, die vanwege Covid19 beperkingen en -regels van kracht is, kan mogelijk extreem hoge boetes en/of mogelijke gevangenisstraf met zich meebrengen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!