Psychiatrische patiënte steekt een arts van het Chulalongkorn-ziekenhuis neer

~AL TE GOED IS BUURMANS GEK~
(Men wordt slachtoffer van eigen goedheid)

BANGKOK:- Een vrouwelijke psychiatrische patiënt stak gistermiddag een vrouwelijke arts van het Chulalongkorn-ziekenhuis in de wijk Pathum Wan in de borst, de arts verkeert momenteel in een kritieke toestand.

De politie van het Pathum Wan-station haastte zich naar de plaats delict nadat ze van het steekincident waren verwittigd  en hielden de 24-jarige vrouwelijke patiënt aan, die voor behandeling was opgenomen in de psychiatrische kliniek.

Dr. Athicha Watthana-udomchai, die naar verluidt met een fruitmes in de bovenborst bij de keel was gestoken, werd met spoed geopereerd omdat ze veel bloed verloor.

De patiënte werd vastgehouden totdat ze gekalmeerd was, voordat het ziekenhuis haar naar het Somdet Chaopraya Psychiatric Hospital bracht voor verdere behandeling.

Een ziekenhuismedewerker onthulde dat de familie van de patiënte haar in het ziekenhuis had opgenomen vanwege de stress van het studeren.  De patiënt zou de arts hebben gestoken met het mes dat werd gebruikt voor het schillen van fruit terwijl ze werd onderzocht.

Khun Athicha’s arts zei naar verluidt dat ze nog steeds in kritieke toestand verkeert en drong er bij degenen die bloed van het Rh+ B-type hebben op aan om het bloed dringend te doneren in het ziekenhuis of bij het Thaise Rode Kruis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!