De boot-railverbinding bij de Phra Nangklao Pier is een feit

~GEMAK DIENT DE MENS~
(Een ieder houdt van comfort op zijn tijd)

BANGKOK:- De beheerder van de Phra Nangklao Pier ziet een toenemend aantal passagiers, een week nadat de eerste boot-railverbinding van Bangkok op 1 juli werd geopend.

De Mass Rapid Transit Authority of Thailand oftewel de MRTA lanceerde deze verbinding  met de MRT Purple Line op Phra Nangklao Station onder het uitgestippelde beleid van het Thaise ministerie van Transport.

De nieuwe pier geeft MRT-forenzen toegang tot Chao Phraya Express Boats (groene vlag) en Mine Smart Ferry elektrische passagiersboten.  De elektrische bootdienst vaart van maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 7.50 uur en van 16.20 uur tot 17.45 uur.  

Ondertussen zal binnenkort een snelbootdienst met rode vlag en airconditioning tussen Phra Nangklao en Sathorn Pier van start gaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!