Provinciale overheid van Phuket vraagt hotels zich te registreren voor de SHA Plus-certificering 

~SAMEN ONDER EEN DEKEN GAAN LIGGEN~
(Een gezamenlijk standpunt innemen)

PHUKET:- De provinciale overheid heeft bedrijven zoals hotels en evenementenlocaties, waarvan 70 procent van de werknemers zijn gevaccineerd, gevraagd zich te registreren voor de “Amazing Thailand SHA Plus-certificering”.  

De certificering wordt bereikt door online registratie bij de Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA).  

De website maakt gebruik van digitale technologie om een ​​intelligent gegevenssysteem te ontwikkelen dat de vaccinaties van het personeel op elke locatie en elk bedrijf kan volgen.  

Het kan de enorme hoeveelheid verzamelde gegevens analyseren en inzicht verschaffen in welke faciliteit ten minste 70 procent van het personeel heeft gevaccineerd en in aanmerking komt voor de “SHA Plus”-award. 

Deze Amazing Thailand SHA-gecertificeerde vestigingen worden aangemoedigd om de “SHA Plus” aan te vragen. “certificaat, omdat een van de voorgestelde voorwaarden onder het Phuket-sandboxmodel is dat volledig gevaccineerde buitenlandse bezoekers in een” SHA Plus “hotel moeten verblijven en bij het aanvragen van het Certificate of Entry (COE) in hun thuisland een bewijs van boeking moeten overleggen

Voor meer informatie KLIK HIER

Olleke Bolleke in Zuid Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!