Propeller van een klein vliegtuig klieft een sportende man bij een bizar ongeluk in Lamphun in tweeën

LAMPHUN:- Een klein vliegtuig dat de landing op een privé luchthaven van de Sahapat Group in het hoofddistrict van Lamphun had ingezet, raakte één op de landingsbaan sportende 51-jarige Thaise man.

De politie hoorde gisteravond om 20.00 uur van dit buitenissige ongeval en trof het stoffelijke overschot van khun Sitthidet aan (achternaam niet vermeld), het lichaam was ter hoogte van de taille in tweeën gehalveerd.  De mobiele telefoon en koptelefoon van de overledene werden vlakbij op de grond gevonden.

Het lichaam is voor autopsie naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Vlakbij het lichaam stond een Cirrus SR22T klein vliegtuig geparkeerd dat schade had opgelopen aan de voorste propeller, de rechtervleugel en het linker achterwiel.  De 49-jarige piloot, khun Ram Supha,  vertelde dat hij vanaf de luchthaven Don Mueang in Bangkok kwam aangevlogen en tijdens de landing het slachtoffer op de luchthaven van Sahapat had geraakt. Het slachtoffer zou op de landingsbaan aan het sporten zijn.

Politie generaal-majoor Piya Tawichai, commandant van de politie van regio 5, zei dat Ram de zwager was van de uit Buriram afkomstige politicus, Khun Newin Chidchob, was die onder het regime van Thaksin Shinawatra als minister van het kabinet van de premier had gediend.

“Ik zal persoonlijk toezicht houden op de behandeling van deze zaak om ervoor te zorgen dat het onderzoek transparant is en dat leuke partij gerechtigheid krijgt”, zei hij.

Een bron onthulde dat Khun Ram bestuurslid is van Chiang Mai Night Safari en vaak voor zaken van Bangkok naar Chiang Mai en Buriram vloog.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!