Prominente website roept Koh Phangan tot ’s werelds beste bestemming voor een “Workation”

SURAT THANI:- Het eiland Koh Phangan in Surat Thani, in het zuiden van Thailand, is volgens een belangrijke website genoemd als ’s werelds nummer één bestemming voor een zogenaamde “Workation”.

De woordvoerder van de Thaise regering, khun Thanakorn Wangboonchana vertelde tegen de aangesloten Thaise media: “Dat premier Prayut uiterst tevreden was dat Koh Phangan de beste bestemming ter wereld voor een ‘Workation’ heeft bereikt. De ranking werd verzorgd door de website van ‘William Russell’ dat is een bedrijf dat levensverzekeringen en gezondheidsplannen afhandelt.”

“Het onderzoek van 160 landen over de hele wereld zei dat Koh Phangan in Surat Thani ’s werelds beste bestemming is voor een ‘Workation’ die werken en reizen combineert,” zo voegde khun Thanakorn in zijn aankondiging eraan toe.

“Het onderzoek werd beoordeeld op basis van vier factoren, namelijk “maandelijkse uitgaven, internetsnelheid, veiligheid en plezier. Koh Phangan heeft een omgeving die geschikt is voor langdurig verblijf en heeft ook de wereldberoemde Full Moon Party”,  aldus KhunThanakorn uit.

“Andaman Tourism zal ook naar de top van ‘World Class Wellness Destinations’ worden geduwd om de economie van het land een boost te geven na de verwijdering van de Thailand-pas na 1 juli,” zo beëindigde khun Thanakorn de verklaring van gisteren

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!