Premier Prayut wenst “Lieve Lisa” een spoedig Covid19 herstel

BANGKOK:- Premier-generaal Prayut Chan-o-cha heeft laten weten dat hij aan de Thaise K-popgroep BlackPink zangeres Lalisa Manoban zijn morele steun heeft gestuurd nadat zij het Covid19 virus heeft opgelopen.

“Alle Thais en ik wensen dat Lisa snel beter wordt”, zo oreerde de premier na de uitreiking van de MKB Excellence Awards 2021 en Thailand Corporate Excellence Awards 2021 tijdens een ceremonie in het Athenee Hotel in Bangkok.

Lisa is het enige Thaise lid van de beroemde K-popgroep BlackPink uit Zuid-Korea.  Bandmanager YG Entertainment bevestigde eerder deze week dat ze besmet was met het coronavirus.

Het bedrijf kondigde ook aan dat de andere drie leden van de groep – Rosé, Jennie en Jisoo – momenteel wachten op hun PCR-testresultaten, maar merkt op dat geen van de drie “nog als nauwe contact is geclassificeerd”.

“We hebben deze informatie eerst snel en nauwkeurig gedeeld met vertegenwoordigers en personeel, en we hebben krachtige preventieve maatregelen genomen, zelfs buiten de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten”, zo citeerde de Soompi-website YG.  “We zullen ons niet inhouden om volledige steun te bieden aan de gezondheid van onze artiesten en aanverwante medewerkers, wat onze topprioriteit is.”

Ondertussen meldde Twitter-gebruiker @TopTrendThai donderdagochtend dat de hashtag #GetWellSoonLisa nu wereldwijd trending is op de 1e plaats op Twitter.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!