Premier Prayut ontmoet door overstromingen getroffen dorpelingen in Noordoost-Thailand 

UBON RATCHATHANI:- De bevoegde autoriteiten werken er hard aan om de overstromingen in de provincie Ubon Ratchathani in te dammen.  Premier Prayut Chan-o-cha hebben gisteren deze provincie bezocht en opgeroepen tot tijdige compensatie voor de getroffenen.

De premier werd geïnformeerd over de huidige overstromingssituatie in de noordoostelijke regio en sprak zijn steun uit voor alle eenheden die werken om de ontberingen van de mensen te verlichten.  Prayut zei dat hij van plan is om de getroffen mensen te ontmoeten en hun mening te krijgen over de problemen die moeten worden opgelost.

Hij bezocht evacuatieschuilplaatsen en ontmoette dorpelingen in de gemeente Wat Warinthraram, in het district Warin Chamrap.  Prayut hield ook een video-oproep om andere getroffen gemeenschappen te bereiken om het voornemen van de regering over te brengen om hen in deze moeilijke tijden te helpen.

De premier legde uit dat de huidige overstromingen worden veroorzaakt door overmatige regenval, die de capaciteit van de nabijgelegen reservoirs overschrijdt.

Hij verzekerde de bewoners dat de relevante autoriteiten eraan werken om de situatie te verhelpen en plannen maken voor de afvoer van overstromingen en de wederopbouw na de overstromingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!