Premier Prayut Chan-O-Cha werkt vanaf vandaag thuis bij moeder de vrouw

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha zal vanaf vandaag, dinsdag 20 juli, vanuit huis werken in overeenstemming met de maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid om de verspreiding van Covid-19 in te dammen.

“De kabinetsvergadering van dinsdag zal plaatsvinden via videoconferentie, terwijl de premier op de meeste dagen vanuit huis zal werken”, aldus een bron vanuit het gouvernementsgebouw.

 “Hij zal op sommige dagen wel naar het gouvernementsgebouw gaan om bepaalde taken uit te voeren, maar zal proberen om weer snel naar moeder de vrouw te gaan, veilig thuis.

“Premier Prayut besloot om vanuit huis te werken om de fysieke nabijheid te verminderen, aangezien meer dan een dozijn stafleden hem normaal vergezellen wanneer hij in het gouvernementsgebouw werkt”,  zo voegde de bron eraan toe.

Thailand registreerde vandaag een record van 11.305 besmettingen en 80 doden.  De caseload van het land is gestegen tot 426,475 met in totaal 3,502 doden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olivier B.  Bommel voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!