Politieagenten in het gebied van Pattaya zoeken in alle hoeken en gaten naar overtreders van de Covid19 maatregelen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Agenten van het politiebureau van Banglamung hebben meerdere restaurants op bevel van de gouverneur van Chonburi in Pattaya geïnspecteerd om te controleren of de restaurateurs alle mogelijke moeite doen om de verspreiding van Covid19 tegen te gaan, wat inhoudt dat de verkoop van alcohol niet is toegestaan ​​voor diners.

Een politieteam onder leiding van de hoofdcommissaris van politiedistrict Banglamung inspecteerde verschillende restaurants in de omgeving van Pattaya en Banglamung.

De inspectie was om ervoor te zorgen dat restaurants het nieuwste Chonburi bevel volgen, waaronder ‘Geen verkoop van alcohol tijdens diner.  Er is echter geen verbod op afhaalalcohol of gekocht in andere winkels om thuis te consumeren.  

Het politietaken controleerde ook dat andere Covid19 voorzorgsmaatregelen, zoals beschikbare handdesinfecterend middel en temperatuurcontroles, aanwezig waren.

De hoofdcommissaris verklaarden tegenover de redactie van deze krant dat deze huidige order geen vaste einddatum heeft en “tot nader order” van kracht is. Ze waarschuwden dat de dagelijkse inspecties zouden doorgaan en dat lokale inwoners van Pattaya 1337 konden bellen en alle locaties kunnen aangeven die de huidige Covid19 maatregelen schenden.  Sancties voor restaurants of locaties die de wet overtreden, kunnen excessief zijn, tot meerdere jaren gevangenisstraf en boetes van meer dan 100.000 baht, die in het huidig ​​nooddecreet zijn vastgesteld en dat de regering veel bevoegdheden en hogere straffen voor overtreders geeft.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!