Politieagent in Mae Hong Son gearresteerd voor het stelen van een granaatwerper en andere wapens

~TEGEN DE LAMP GELOPEN ZIJN~
(Betrapt zijn)

MAE HONG SON:- Daar is gisteren een politieagent gearresteerd omdat hij naar verluidt een M79-granaatwerper en andere wapens uit een wapenkamer van het politiebureau Sao Hin. 

Mae Hong Son is een provincie in Noord-Thailand die grenst aan Myanmar.  De politie zegt dat de betrokken agent van plan was de wapens en munitie te verkopen aan een koper die de wapens vervolgens zou verkopen aan leden van een etnische minderheid over de grens in Myanmar.

De hoofdcommissaris van het politiebureau van Sao Hin zegt dat hij heeft opgemerkt dat er een aantal wapens ontbraken in de wapenkamer van het bureau : een M79-granaatwerper, 9 kanonnen, 21 geweren en een luchtafweergeschut.  Er is ook een videorecorder gestolen, aldus de hoofdcommissaris.  

De politie heeft 4 van de gestolen wapens, 6 geweren en het luchtafweergeschut in beslag genomen, maar de rest van de wapens is nog foetsie.

De agent werkzaam bij het politiebureau van Kong Koi, woont vlakbij het Politi van Sao Hin.  Rapporten zeggen niet tegen welke aanklachten de officier wordt gesteld of dat hij van zijn post is overgeplaatst.  De politie onderzoekt en zoekt nog steeds naar de vermiste granaatwerper, geweren en andere wapens

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!