Een pasgeboren dwergnijlpaard laat zich aan het publiek van de Khao Kheow Open Zoo in Chonburi zien

~HET BEESTJE MOET EEN NAAM HEBBEN~
(Je moet overal een naam aan kunnen geven om duidelijk te maken waarover het gaat)

CHONBURI:- Een baby-dwergnijlpaard dat vorige maand werd geboren in de Khao Kheow Open Zoo in Chonburi, verscheen gisteren voor het eerst in het openbaar.

“Het babynijlpaard, een meisje werd op 14 januari geboren uit de zesjarige moeder Kanya en de 21-jarige vader Tony”, zo vertelde de trotse dierentuindirecteur, Khun Anuphong Anont.

“Het babynijlpaard is gezond, maar is erg gehecht aan haar moeder, dus we laten ze wat privacy hebben voordat we het nieuwe familielid aan het publiek voorstellen.”

Nu bezoekers naar de dierentuin komen om met eigen ogen de nieuwe aanwinst te bekijken, vraagt ​​de dierentuin het publiek om te stemmen op een naam voor het kleine nijlpaard. “We hebben het teruggebracht tot twee keuzes: Moo Wan of Bacon.  Mensen kunnen tot 5 april stemmen op hun favoriete keuze op de Facebook-pagina @kkopenzoo van de dierentuin “, aldus Khun Anuphong. Alle kiezers doen mee aan een prijstrekking.  

Een winnaar ontvangt een prijs van 3000 Bath terwijl 10 anderen een jaar lang gratis toegang krijgen tot de dierentuin.  De resultaten worden op 12 april bekendgemaakt.

Khao Kheow Open Zoo heeft nu 10 nijlpaarden en acht dwergnijlpaarden, die een tiende zo groot zijn als hun grotere neven.  Onder hen is Mali, het oudste nijlpaard in Thailand op 55-jarige leeftijd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!