Politie zoekt stel dat seks had in drukbezocht park in Bangkok – video

~MET ZIJN TALENTEN WOEKEREN~
(De persoonlijke gaven goed gebruiken)

BANGKOK:- De verbaasde parkwachter ‘Rattana’, zei dat ze toekeek hoe de vrouw wulps op haar vriend zat in een ‘cowgirl’ positie.

VIDEO: https://www.liveleak.com/e/9TBDe_1614190861

De videobeelden, die van seksuele aard zijn, laten zien hoe het paar het publiek meer dan vier minuten lang schokte, ofwel vermaakte. Op een gegeven moment waren haar blote billen zelfs te zien terwijl ze heen en weer wiegden onder de boom.

Op het moment van het incident liepen er veel mensen door het Vachirabenjatas-park, wat dichtbij de Chatuchak-weekendmarkt ligt.

Politieagenten ondervroegen parkwachter Rattana en bezochten het park na alle verontwaardiging onder de lokale bevolking. Ze vonden een pakje condooms bij de boom, wat mogelijk kan dienen als bewijsmateriaal.

Luitenant Somchit zei dat agenten de video hadden bekeken en een onderzoek zijn gestart. “Er zijn bewakingscamera’s in de buurt, dus we controleren die om te proberen te achterhalen waar het stel heen is gegaan na het park.”

Sex in het openbaar kan worden bestraft met een boete van maximaal 5.000 baht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Liveleak.com
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Liveleak.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!