Politie zet leugendetectors in bij verdrinkingsonderzoek van ‘Tang Mo’

BANGKOK:- De politie is van plan leugendetectoren te gebruiken wanneer ze mensen ondervragen die op de speedboot zaten met tv-actrice Nida “Tangmo” Patcharaveerapong toen ze vorige week in de Chao Phraya-rivier overboord viel en verdronk.

De nationale politiechef, generaal Suwat Jangyodsuk, zei maandag dat een leugendetector een hulpmiddel was om het onderzoek te vergemakkelijken.

“Elk antwoord van Nida’s vrienden moet onderbouwd zijn met redenen… De politie zal zien wie ze hebben gebeld na het incident…  aldus de korpschef van de landelijke politie.

Tang amo’s moeder, Panida Siriyutthayothin, zei dat ze niet geloofde dat de dood van haar dochter een ongeluk was en dat ze een misdrijf vermoedde.

Generaal Suwat ging maandag naar het Cyber ​​Crime Investigation Bureau om de voortgang van het onderzoek naar de dood van de 37-jarige vrouw, die afgelopen donderdagavond van een speedboot in de Chao Phraya-rivier in Nonthaburi viel, te bespreken.

 Kolonel Chaturon Aksornbundit, hoofd van de politie van het hoofddistrict van Nonthaburi, zei dat leugendetectoren zouden worden gebruikt bij het verhoren van Tanupat “Por” Lerttaweewit, de eigenaar van de speedboot, Phaiboon “Bert” Trikanjananun, Nitas “Job” Kiratisoothisathorn, Tangmo’s manager Idsarin “Gatick” Juthasuksawat  en Wisapat “Sand” Manomairat.

De onderzoekers hoopten dat dit een duidelijker beeld zou geven van wat er exact is gebeurd, zei hij.

Na een eerste verhoor overhandigde de politiechef van Muang Nonthaburi maandag zijn rapport aan generaal Suwat.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!