Politie van Pattaya herenigt verloren 4-jarig meisje met haar moeder tijdens Songkran Festival

PATTAYA:- Het is weliswaar geen wereldnieuws maar voor de politie van Pattaya een reden maar haar goede kant aan het publiek te laten zien, nadat ze een verloren 4-jarig meisje met haar moeder tijdens Songkran-festival in Na Klua kon herenigen.

Het voorval deed zich voor toen het jonge meisje, geïdentificeerd als Nong A, haar moeder in de drukte van de songkran viering op de Naklua Road kwijtraakte.

Vrijwilligers van het Thappraya 2310-team brachten Nong A naar het politiebureau van Banglamung. Daar ontmoette ze Pol. Luitenant-kolonel Wuthipong Kasa, de onderzoeksfunctionaris van het station, die haar hielp herenigen met de moeder

Pol. Luitenant-kolonel Wuthipong identificeerde snel de ouders van Nong A en nam telefonisch contact met hen op. Haar 28-jarige moeder, Khun Ploy, haastten zich naar het politiebureau om haar dochter op te halen.

Op een hartverwarmend moment rende Nong A in de armen van haar moeder zodra ze haar zag. De opgeluchte familie bedankte vervolgens de autoriteiten en vrijwilligers voor hun vriendelijke optreden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Politie van Pattaya herenigt verloren 4-jarig meisje met haar moeder tijdens Songkran Festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!