Politie Rayong vat de bommenmaker in de kraag en zou zijn “kennis” op YouTube hebben geleerd

RAYONG:- De politie heeft de man opgepakt die naar verluidt negen bommen heeft gemaakt en deze afgelopen dinsdagavond verspreid over een hoofdweg in Rayong heeft achtergelaten.  Één van de bommen ontplofte en acht werden later door de EOD onschadelijk gemaakt.

De politie gebruikte CCTV beelden om de criminele bommenlegger te achterhalen, die zei dat hij YouTube gebruikte om te leren hoe de bommen te maken.

 Het zou gaan om een 18-jarige man, die inmiddels heeft bekend dat hij negen zelfgemaakte bommen heeft gemaakt en deze over de vierbaans Choeng Noen – Chakok-weg in de provincie Rayong heeft achtergelaten.

De man stopte zijn negen zelfgemaakte bommen in zijn rugzak en reed op een Honda Dream-motorfiets naar de plaats van het incident.  Toen hij daar aankwam, gooide hij een bom die gelijk ontplofte en probeerde snel te ontsnappen, waarbij hij de acht andere bommen liet vallen.

De man staat terecht voor twee aanklachten: het bezit van explosieven en het veroorzaken van een explosie die gevaarlijk is voor anderen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!