Politie  Pattaya wilt een taxistandplaats voor motorfietsen van de second road weg hebben na herhaalde aanvallen op toeristen

PATTAYA:- Een video die op Thaise sociale media circuleert, toont een groep motortaxichauffeurs die een toerist aanvallen voor een winkelcentrum aan  Pattaya Second Road. Het incident vond afgelopen weekendplaats 

De video, die ongeveer 40 seconden duurt, heeft tot verontwaardiging geleid onder internetgebruikers, die hebben opgeroepen tot de sluiting van de motortaxistandplaats.

Volgens berichten in de lokale media probeerde de toerist zijn motorfiets te parkeren voor een winkelcentrum aan Second Road toen de motortaxichauffeurs hem benaderden en hem vertelden daar niet te parkeren. De toerist zou de chauffeurs de middelvinger hebben gegeven, wat hen boos maakte en tot de mishandeling leidde.

In reactie op de publieke verontwaardiging liet Kolonel Nawin Thirawit weten dat de toerist die bij het incident betrokken was, de Russische nationaliteit heeft. Hij was al door onderzoekers geïnterviewd en voor een medisch onderzoek naar een ziekenhuis gestuurd. De identiteit van de betrokken motortaxichauffeurs is inmiddels bekend. 

De politiechef veroordeelde de mishandeling en zei dat de politie wacht op een medisch rapport om aanklachten tegen de motortaxichauffeurs in te dienen.

De hoofdcommissaris zei dat het de derde keer sinds eind vorig jaar is dat er sprake is van een geweldsincident waarbij deze specifieke motortaxistandplaats in  Pattaya betrokken was.

De motortaxichauffeurs gaven geen onmiddellijke verklaring af aan de pers en hun namen werden op dat moment verborgen gehouden door de politie van Pattaya.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!