Politie Pattaya voert nachtelijke inspecties uit op het strand aan de Beach Road

PATTAYA:- De politieagenten van het bureau aan de Beach Road voerde samen de toeristenpolitie van Pattaya en relevante agenten met in totaal meer dan 200 agenten een strandinspectie Pattaya Beach uit. De manschappen waren op zoek naar illegale voorwerpen en handhaafden de orde.

De agenten werden in groepen ingedeeld om te zoeken naar illegale voorwerpen zoals wapens en illegale stoffen in de omgeving van Pattaya Beach en op straat in de buurt. De primaire doelgroep waren tieners omdat het momenteel een schoolvakantieperiode is. Veel jongeren hadden zich op Pattaya Beach verzameld om alcohol te drinken en te socialiseren.

Luitenant-kolonel Kongphon Dechakamphu, van het politiebureau Beach Road verklaarde dat de strandinspectie regelmatig zal worden uitgevoerd op vrijdag, zaterdag en zondag.

Het belangrijkste doel van de inspecties is het handhaven van de orde, afschrikking en het terugwinnen van vertrouwen naar aanleiding van eerdere incidenten op het strand.

Politie van Pattaya zeiden ook tegen minderjarigen onder de 18 jaar dat ze naar huis moesten gaan als ze niet begeleid werden door een wettelijke voogd of ouder, wat mogelijk is volgens een vrij nieuw beleid om de stranden ’s nachts ontworpen om het gebied veiliger te houden en tienerconflicten te stoppen.

De patrouilles op het strand van Pattaya zijn daarna opgevoerd meerdere geweldsincidenten nadat er onlangs een schietpartij plaatsvond.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!