Politie Pattaya verbiedt luchthoorns in bars wegens geluidsoverlast

PATTAYA:- De bareigenaren in Pattaya hebben te horen gekregen dat ze hun luchthoorns moeten dempen nadat bewoners in nabijgelegen gebieden de politie hebben gebombardeerd met talloze klachten over geluidsoverlast.

In een officiële verklaring gericht aan barexploitanten in Pattaya, zegt Pattaya City het volgende:
De autoriteiten van Pattaya hebben onlangs een officiële verklaring afgegeven met betrekking tot het beheer en de controle van bedrijven in het stadsgebied van Pattaya. De verklaring heeft tot doel ongeregeldheden te voorkomen die een negatieve invloed kunnen hebben op de gezondheid van het publiek.

De autoriteiten ontvingen meerdere klachten van bewoners over het harde geluid dat wordt veroorzaakt door het gebruik van luchthoorns, fluitjes en boottoeters in bars en andere uitgaansgelegenheden in Pattaya. Om dit probleem aan te pakken, hebben de autoriteiten de medewerking van bedrijfsexploitanten gevraagd om te voldoen aan de volgende voorschriften:

  • Open en sluit vestigingen tijdens de wettelijk  vergunningsuren.
  • Beheers het gebruik van muziek en andere harde geluiden binnen het etablissement en onthoud u van het gebruik van luchthoorns, fluitjes en scheepshoorns binnen of buiten het etablissement.
  • Verwijder bestaande luchthoorns, fluitjes of boothoorns uit het etablissement.

Deze voorschriften moeten uiterlijk op 15 maart 2023 volledig worden nageleefd om verdere overlast voor omwonenden te voorkomen.

De bedoelde luchtsoorten worden vaak gebruikt in barruimtes als alternatief voor bellen om drankjes te geven aan al het personeel, of alleen de gastvrouwen, merkt uw nieuwsbeer op. 

De barbellen zijn bij de nieuwe order niet inbegrepen anderzijds is het onduidelijk of de luchthoorns wel gebruikt mogen worden toegestaan ​​in volledig afgesloten ruimtes zoals gogo bars etc.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!