Politie Pattaya valt nachtclub aan de Third Road binnen en arresteert 17 feestgangers

PATTAYA:- Gistermorgen vroeg heeft de politie van Pattaya een inval gedaan in de nachtclub “4 Step Tomboy” aan Pattaya Third Road. De inval werd gedaan naar aanleiding van talloze publieke klachten waarin werd beweerd dat het etablissement buiten de wettelijke uren opereerde en het gebruik van illegale verdovende middelen op het terrein toestond. 

Bij aankomst bij de club trof de politie meer dan 100 klanten aan die op de luide muziek aan het dansen waren. De politie stopte de muziek, verlichtten de zaal en scheidden mannelijke en vrouwelijke klanten van elkaar.

Volgens de politie lag de vloer van de zaal bezaaid met plastic zakjes met poeder dat op verdovende middelen leek.

Als gevolg hiervan voerden de functionarissen urinetests uit bij elke persoon in de zaal en ontdekten dat 17 personen positief testten op illegale drugs – 9 mannen en 8 vrouwen.

Uit verder onderzoek bleek dat de vestiging ook niet over de juiste vergunningen beschikte om open te kunnen gaan. Degenen die verantwoordelijk waren voor de nachtclub en personen die positief testten op drugs werden opgepakt en in hechtenis genomen. Ze zullen te maken krijgen met verder onderzoek en juridische procedures, hoewel ze niet onmiddellijk aan de pers zijn bekendgemaakt.

De politie zou het poeder in de plastic zakjes gaan testen om vast te stellen wat er precies inzat.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!