Politie Pattaya treft minderjarige meisjes in een Gentlemen’s Club aan en arresteert twee verdachten

PATTAYA:- De politie van Pattaya is een gentlemen’s club binnen gevallen die populair is bij buitenlandse toeristen na een tip te hebben ontvangen dat de club zou opereren na de wettelijke avondklok en naar verluidt minderjarigen onder de 18 jaar zou aanbieden om met deze heren “van bil te gaan” zo las Olleke Bolleke in de Facebook groep Pattaya Message.

De inval kwam tot stand na klachten van bezorgde burgers dat Club 4 op Soi Bongkot tal van wet- en regelgeving overtrad, waaronder die van mensenhandel. 

Hoewel dit niet verder ging dan de wettelijke avondklok, beweerden de autoriteiten dat ze bewijs hadden dat het etablissement regelmatig de avondklok overtreedt, die in die specifieke zone om middernacht begint.

Volgens de hoofdcommissaris van politie Pattaya gebruikten de autoriteiten een undercoveragent die met 2.800 baht op zak naar de bar kwam om naar een minderjarig meisje te vragen om daarmee te kunnen rollebollen.

Nadat de exploitant van de bar naar verluidt had ingestemd, gaf de undercoveragent zijn collega’s die buiten een seintje om de bar binnen te treden en de verdachten te arresteren.

Kolonel Thanapong Phothi, hoofdcommissaris van politie Pattaya vertelde de lokale pers dat meer dan 10 vrouwelijke werknemers de klanten vermaakten. De politie voerde vervolgens drugstests uit op de werknemers, maar vond niemand die positief testte, aldus kolonel Thanapong, 

Twee verdachten, de 50-jarige Khun Kessirin en de 49-jarige Khun Jidapha, werden door de politie in hechtenis genomen op beschuldiging van het runnen van een uitgaansgelegenheid zonder de juiste vergunning en het uitbuiten van minderjarigen voor prostitutie. 

Volgens de politie was Khun Kessirin de beheerder van de zaak. De politie breidt haar onderzoek uit en wil de echte eigenaar van de bar identificeren en zal aan de gouverneur van de provincie Chonburi voorstellen de club voor vijf jaar te sluiten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!