Politie Pattaya staat een Turkse toerist bij om 13-jarige diefje op Jomtien Beach bij zijn kladden te grijpen

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft gistermorgen vroeg snel een 13-jarige diefje in zijn nekvel gepakt nadat hij de telefoon van een Turkse toerist op Jomtien Beach had afgepakt.

Luitenant-kolonel Thananon Atipansi van de politie kondigde de arrestatie aan van de 13-jarige gauwdief, wiens naam niet werd genoemd vanwege zijn leeftijd, die een Redmi-telefoon ter waarde van ongeveer 4.500 baht van de 58-jarige Turkse toerist Akis Kul had afgepakt.

Politieagent Tassanai Termphon (op de foto met wit overhemd en spijkerbroek) patrouilleerde in burger op Jomtien Beach om een oogje op de veiligheid in het gebied te houden.

Plots Tassanai hoorde de hulproep van Mr.  Akis en zag de jonge jongen wegrennen met de telefoon in de hand. Met een snelle achtervolging gearresteerde agent Tassanai de jongen bij de ingang van Soi 2 aan Jomtien Beach Road, binnen slechts 50 meter van de plaats delict en niet ver van het politiebureau van Dongtan. De jongen bekende de diefstal en beweerde dat hij de telefoon voor zichzelf wilde houden.

Mr. Akis sprak zijn  dank uit aan agent Tassanai voor zijn hulp bij het vangen van de dief. Hij zei dat het snelle werk van de politie van Pattaya hem een ​​diepe genegenheid deed voelde voor de politie van Pattaya en Thailand. De Turkse toeristische knuffelde de agent ook om zijn dankbaarheid te tonen. Later begon hij zich naar het hoofdbureau van de politie van Pattaya te sturen om officiële aangifte te doen van het incident.

Er zou contact worden opgenomen met de ouders van de jongen over de diefstal en de gestarte jeugdrechtelijke procedure.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!