Politie Pattaya in invallen in uitgaansgelegenheden en arresteert twee vermoedelijke drugsgebruikers

PATTAYA:- De politie van Pattaya inspecteerde gisteravond willekeurig enkele uitgaansgelegenheden in de stad in een poging misdaden af ​​te schrikken en toeristen veiligheid te bieden. De inspectie werd geleid door districtshoofd van Banglamung, Khun Weekit Manarojkit, en de hoofdcommissaris van politie Pattaya, Kolonel Navin Teerawit. 

Verschillende locaties werden geïnspecteerd, maar agenten troffen een bijzonder groot aantal klanten aan in een nachtclub genaamd SinLabin Isaan.

Agenten gaven de exploitanten van de locatie de opdracht de muziek te stoppen en de grote verlichting aan te doen voordat ze verder gingen met het controleren van de identificatie van alle klanten. De klanten ondergingen vervolgens drugstests, waarbij twee personen naar verluidt positief testten op illegale stoffen in hun urine.

Deze niet-geïdentificeerde personen werden in hechtenis genomen en voor een nieuwe test naar het Banglamung-ziekenhuis vervoerd. Als de resultaten van de tests bevestigen dat ze echt illegale stoffen in hun systemen hadden, zullen de individuen en de exploitanten van de locaties juridisch worden aangeklaagd, aldus de politie.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: เคเบิลทีวี ทีเอ็มเอ็น

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!