Politie pakt 4 ontsnapten Covid19 gevangenis op, de klopjacht op de andere 5 wordt intenser

NAKHOM PATHOM:- Vier van de negen gevangenen die ontsnapten uit hun tijdelijke cel in het 11e Infanterieregiment van Nakhon Pathom zitten sinds zaterdagmiddag weer veilig achter de traliesterwijl de jacht op de andere vijf intensiever wordt.

Een politieagent zei dat de gevangenen een klein zaagmes gebruikten om de ijzeren staven door te zagen, eraan toevoegend dat de bewuste zaag bij een toilet was achtergelaten.

De ontsnappingen werden zaterdagmorgen rond 02.00 uur opgemerkt op camerabeelden in de kantonrechter Bo Phlap.

De gevangenen Ekkarat Paengklan, 18, en Natthakorn Matwangsaeng, 24, gaven zich over aan de politie, terwijl Paithoon Mekhlongbaeng, 36, en Bamrung Wongsawang, 43, werden gepakt terwijl ze probeerden te vluchten.

Khun Ekkarat, Paithoon en Bamrung worden beschuldigd van drugsmisbruik, terwijl Natthakorn wordt beschuldigd van diefstal.

Majoor generaal Chomchawin Purthananon, hoofd van het provinciale politiebureau van Nakhon Pathom, zei dat er contact is opgenomen met de familieleden van de gevangenen en dat de jacht op de overgebleven vluchters is omgeschaald.

Hij riep de veroordeelden op zich onmiddellijk over te geven, anders zullen ze meer aanklachten tegemoet zien dan alleen het ontsnappen uit de gevangenis.

Ondertussen zei luitenant-kolonel Worachai Arakrat, hoofd van de centrale gevangenis van Nakhon Pathom, dat gevangenen tijdelijk worden vastgehouden in het 11e Infanterieregiment om te worden gescreend op Covid-19 voordat ze naar de centrale gevangenis worden gestuurd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand  
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!