Politie ontdekt in de provincie Chonburi een hagelnieuwe raketwerper

SATTAHIP:- De politie van Sattahip was geschokt toen ze midden in het district Sattahip een gloednieuwe raketwerper vonden die was weggegooid.

Gisteren werd de politie gewaarschuwd voor de ontdekking van een mogelijk dodelijke raketwerper. Het wapen werd door enkele fabrieksarbeiders aan de kant van de weg gevonden, dergelijke wapens worden, volgens de onderzoekers die ter plaatse gingen om het te inspecteren gebruikt om tanks te aan te vallen, en werd zonder raketten aangetroffen.

De antitankwerper is in goede staat en draagt ​​Engelse letters en cijfers die het lotnummer ARMA44 82 0009 aangeven. Hoewel het wapen geen directe bedreiging vormde omdat er geen raketten waren, is het vervoerd naar de Naval Ordnance Department om de eigenaar te lokaliseren en waar het precies vandaan kwam.

Kolonel Panya Dumlek, hoofdrechercheur van het politiebureau van Sattahip, vertelde tegen de  lokale media dat de eigenaar van het wapen het mogelijk heeft achtergelaten uit angst om gepakt te worden, omdat de politie momenteel intensieve inspecties uitvoert op illegale voorwerpen, zoals drugs en wapens. 

Hij zei dat hij zou samenwerken met de afdeling munitie van het Thaise leger om de eigenaar van de draagraket op te sporen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!