Politie neemt vaping- en cannabis automaat op het eiland Koh Larn nabij Pattaya in beslag

PATTAYA/KOH LARN:- De politie van Pattaya heeft een vaping- en cannabisautomaat op Koh Larn in beslag genomen. Een team van de stadspolitie van Pattaya, functionarissen van het districts kantoor van Banglamung en de gezondheidsdienst waren in de boot gestapt om naar Koh Larn te varen.

De betreffende automaat werd gevonden voor een restaurant aan de Na Baan Pier.

Op de machine stond ‘www.Hashtag-th.com’ met beschrijvingen over hoe je producten uit de machine kunt halen. Toen de politie vroeg wie de eigenaar van de automaat was, wist niemand dat te vertellen, zodat de automaat in beslag werebgenomen om de eigenaar te vinden voor verdere juridische stappen.

De eilandbewoners hadden de politie verwittigd dat er een dergelijke automaat op hun eiland stond, welke bezorgdheid bij hen creëerde omdat de machine gemakkelijk bereikbaar was voor kinderen.

Hoewel cannabis in Thailand gedecriminaliseerd is, verbood de regelgeving van het Ministerie van Volksgezondheid vorig jaar in wezen cannabisautomaten. 

De definitieve wetten voor cannabis worden nu al zeven maanden in het Thaise parlement tegengehouden in een verhitte en polariserende discussie over cannabis die een belangrijke factor kan zijn bij de algemene nationale verkiezingen die waarschijnlijk in mei worden gehouden.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!