Politie Krabi helpt een dronken Franse man, die slapend in zijn verjaardagspak op de openbare weg werd aangetroffen

KRABI:- Een dronken Franse man werd naakt slapend op het terras van een restaurant in het hoofddistrict Krabi aangetroffen, iets wat de lokale bewoners verraste.

De politie van Krabi werd eerder deze week om 8:00 uur in de morgen op de hoogte gebracht van het voorval bij een restaurant in Fresh Market City. Ze kwamen aan bij het restaurant en vonden de naakte buitenlandse man slapend voor het restaurant. Naast hem op de grond werd een sarong gevonden.

Het personeel van het restaurant vertelde de politie dat de dronken buitenlandse man rond de 40 jaar oud was. Zijn sarong zat los, maar hij maakte hem niet strakker. Het doek viel op de grond toen hij in slaap viel.

De buitenlandse man werd wakker gemaakt door de politie voordat hij snel de sarong om zijn middel wikkelde. Hij vertelde de politie dat hij uit Frankrijk kwam. Hij verblijft in een hotel in de buurt en de politie nam hem mee terug naar het hotel.

Er wordt aangenomen dat hij de avond ervoor iets te veel had gedronken en de politie besloot geen openbare aanklacht wegens onfatsoenlijkheid in te dienen nadat de man zijn excuses had aangeboden.

De naam van de man werd niet vrijgegeven aan de pers, waar hij waarschijnlijk Boeddha dankbaar voor is.


Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!