Politie in Noordwest-Thailand arresteerde een perverse slipjesdief

KAMPHAENG PHET:- De politie arresteerde gisteren een perverse onderbroeken dief na een klacht van lokale vrouwen in de noordelijke provincie Kamphaeng Phet, die bijna 100 ontbrekende onderbroekjes in de gemeenschap in een bos bamboebomen zagen hangen.

De KhaoSod meldde gisteren dat lokale vrouwen die in de buurt van het Khlong Klung-ziekenhuis wonen, een klacht bij hun gemeenschapsleider hadden ingediend over hun vermiste slipjes.  Een gestolen slipje werd later gevonden, hangend aan een bosje bamboe in de buurt van de gemeenschap, terwijl de verdachte nergens te bekennen was.

Een lokale inwoner plaatste op vrijdag 24 maart een video op Facebook van het ondergoed dat aan de bamboe hing. In de video hingen bijna 100 onderkleding van mannen, vrouwen en kinderen aan de bamboe.  Bekijk HIER het filmpje.

Nadat hij op de hoogte was gebracht, trad de gemeenschapsleider met agenten van het politiebureau van Khlong Klung in contact en slaagde erin om de onderbroekendief, de 27-jarige Opas, in zijn huis in de nabijheid van het bamboe bos te arresteren.

Khun Opas gaf toe ondergoed uit verschillende gemeenschappen in de provincie te hebben gestolen en voor masturbatiedoeleinden te hebben gebruikt.  Hij beweerde dat zijn seksuele verlangen hoog wordt als hij dronken geworden is. Nadat hij aan de gestolen onderbroekjes had gesnuffeld, hing hij ze in de bamboebomen. 

De politie meldde dat zes slachtoffers die ter plekke hun ondergoed vonden aangifte deden bij de politie.  De agenten riepen ook andere slachtoffers op om aangifte te doen bij de politie.

Khun Opas werd beschuldigd van het overtreden van artikel 335 van het Strafrecht door ’s nachts de bezittingen van anderen te stelen.  Hij riskeert een gevangenisstraf van één tot vijf jaar, een boete van 2.000 tot 10.000 baht, of beide.

De agenten van het gemeentebestuur van het gebied en de lokale bevolking hebben gisteren het ondergoed verwijderd.

Olleke Bolleke in Noordwest-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!